Uw badkamer

De badkamer is één van de persoonlijkste ruimtes in uw huis. Het is erg belangrijk dat u zich thuis voelt en kunt ontspannen. Wij proberen dit gevoel aan iedereen te geven door onze klanten zo goed mogelijk te adviseren en ons te richten op de kwaliteit en details van de badkamer. Simpelweg omdat iedereen comfort verdient.

Laat u leiden door comfort

Om uw badkamer zo persoonlijk en comfortabel mogelijk te maken bieden wij u keuze uit een diverse merken zoals: HSK, Riho, Apro products, van Rijn, McBath, Xenz, Revital, Sanibell, Hipp Design, Rowe, Dekker Zevenhuizen en HotBath. Naast het personaliseren van een badkamer is het natuurlijk ook belangrijk dat hij lang meegaat. Dit garanderen wij door uitsluitend Amerk producten te verkopen uit verschillende landen zoals Duitsland, Italië en Nederland. Bij al onze producten staat kwaliteit voorop. Wij geven dan ook met veel vertrouwen leveranciers garantie op alle door ons geleverde producten.

Hoe werkt het in de praktijk?

Wij maken een afspraak met elkaar. Dat kan tijdens uw bezoek aan de zaak, telefonisch of u kunt het meteen heel eenvoudig online doen. Wij bespreken uw wensen en maken uw functionele droombadkamer. Met een een 3D-tekening zorgen wij ervoor dat u een beter beeld krijgt van het totaalplaatje. Alle details besproken? Dan stellen wij een offerte op. Indien gewenst kunt u de installatie door onze vakmensen laten uitvoeren.

Wanneer u als klant tevreden naar huis gaat, kan onze dag niet meer stuk. Wilt u een nader beeld krijgen van ons assortiment of gewoon nog wat ideeën opdoen? Volg ons dan via Instagram of op Facebook.