Uw droomkeuken, onze passie!

De keuken is een belangrijk deel van uw huis. Het is de plek waar u de dag begint met een ontbijtje en waar u de dag eindigt met een welverdiend drankje en het avondeten. Wij proberen u zich nog meer thuis te laten voelen in uw eigen huis. Wij helpen u met het bereiken van optimaal comfort. Dit doen wij door uitstekend advies te geven en door producten van de hoogste kwaliteit te gebruiken. Wij leveren altijd een prachtig design. Het ontwerpen en plaatsen van keukens is onze passie, onze lust en ons leven!

Uw keuken, uw keuze, ons advies

Om u zich nog meer thuis te laten voelen in uw eigen huis proberen wij uw keuken zo persoonlijk en comfortabel mogelijk te maken. Met een groot assortiment van gerenommeerde merken zoals: Siemens, Bosch, Miele, AEG, Zanussi, Boretti, M system, Gaggenau, Neff en Grohe, stellen wij een prachtige en zeer complete keuken voor u samen. Onze keukens van topkwaliteit leveren wij met prachtige bladen van marmer, graniet en composiet. Al onze keuken komen uit Duitsland en zijn van hoge kwaliteit en uiteraard duurzaam. Op de door ons geleverde topkwaliteit geven wij uiteraard garantie. Deze is 5 jaar en daar bovenop leveren wij ook nog eens levenslang service. U kunt altijd op ons rekenen, ook na montage.

Het aanschaffen van de keuken

Een keuken kopen doet u niet iedere dag. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken geven wij u perfect advies. Wanneer u een keuken bij ons aanschaft verloopt het proces als volgt: wij maken een afspraak en voeren een vrijblijvend offerte gesprek met u. Uw specifieke wensen verwerken wij in het ontwerp. Zo ziet u uw wensen vervuld worden en wordt uw droomkeuken realiteit. Daarna stellen we de offerte op. Uiteraard is er de mogelijkheid om de keuken door ons perfect te laten monteren. Indien u dat wenst kunnen wij ook zorgen demontage van de oude keuken, vervanging en/of installatie van de leidingen en laten wij de keuken keurig voor u tegelen. Wilt u meer weten? Bezoek onze showroom. Meer zien van ons assortiment of gewoon nog wat ideeën opdoen? Volg ons dan via Instagram of Facebook.